Blanco

Šifra izdelka: Blanco

Razpoložljivost: Na zalogi

Količina:

Kuhinja je prostor, ki je dnevno v uporabi in pomivalno korito predstavlja v kuhinji zelo pomemben element. Skupaj z mešalno baterijo in sorterjem odpadkov, predstavlja ključno postajo pri pripravi hrane v kuhinji. V praksi to pomeni kar 60% vsega dela v kuhinji.

Raznolikost ponudbe vam omogoča da poleg estetske vrednosti vaše korito izberete tudi glede na same potrebe in želje, ki jih imate.

Izbor pomivalnih korit tvorijo pomivalna korita izdelana iz različnih materialov, kot so nerjavno jeklo ali pa granitne mešanice.

Barve granitnih korit vnesejo v vašo kuhinjo barvitost in različne kombinacije postavitev posod in odcejalnika. Higiena v kuhinji se še dodatno izboljša z posebno obdelavo materiala in tako preprečuje razvoj bakterij.

Nerjavno jeklo s svojimi lastnostmi še vedno ostaja v kuhinji prva izbira pri izdelavi pomivalnih korit. Širok izbor različnih oblik in postavitev vam zagotavlja popolnoma prosto pot pri oblikovanju kuhinjskega ambienta.

Vaš kuhinjski ambient bo tako pridobil na izgledu in uporabnosti.

Izberite iz naše pestre ponudbe barvnih in oblikovnih rešitev pomivalnih korit in doživite vrhunska pomivalna korita primerna za vsakogar. V naših galerijah bele tehnike je samo nekaj različic pomivalnih korit. Skupaj z pomivalnim koritom boste lahko izbrali pravo mešalno baterijo in sorter odpadkov, za popolnost vašega pomivalnega centra v kuhinji.

V naši ponudbi imamo korita od: Blanco, Franke, Schock, Foster, Apell, Elleci