Matis

Šifra izdelka: Matis

Razpoložljivost: Na zalogi

Količina:

Bistvo dnevne sobe kot glavnega družinskega prostora se skriva v varnosti in udobju, ki nam ga nudi. Zato je še posebej pomembno, da je okolje dnevne sobe prijetno, toplo in urejeno.

Nekoč je veljalo, da je kuhinja center družinskega življenja. Danes se zaradi dolgih delovnikov in posledično manj kuhanja doganje seli v dnevne sobe. Dnevna soba je po svojem namenu prostor, kjer se zadržujemo čez dan in tudi zvečer. Dnevni prostor naj bi bil del doma, kjer se lahko sprostimo, družimo z družino in udobno pogledamo kak film ali pogostimo znance. Na sedežni garnituri si lahko vzamemo čas za hiter popoldanski počitek ali pa preberemo kakšno revijo ali knjigo.

Opremljanje dnevne sobe je v veliki meri odvisno od potreb in želja posameznika. Glavno vodilo pri opremljanju naj bo vsekakor namembnost. Vzemite si čas pred samim posegom in skupaj z družinskimi člani določite osnovne smernice oziroma se pogovorite o tem, kaj želite in pričakujete od dnevnega prostora. Prav gotovo se boste vsi strinjali, da mora biti dnevni prostor varno in toplo zavetje, kjer boste sproščeno preživljali svoj prosti čas.
Kot navdih vam predstavljamo nekaj ureditve dnevnih prostorov iz našega prodajnega asortimana. V kolikor je opremljanje dnevne sobe za vas pretrd oreh, ali vam je preprosto zmanjkalo idej, predlagamo, da se oglasite v našem salonu, kjer vam bomo z izkušnjami in strokovnim pristopom pomagali rešiti še tako zapleteno nalogo.